Agro etno park nositelj je Standarda Okusi hrvatske tradicije

14.07.2021Izdvajamo, Uncategorized @hr

Standard Okusi hrvatske tradicije jučer, 13. srpnja 2021., primila su dva ugostiteljska objekta: između kojih je i Agro etno park, za Okuse tradicije doline Neretve. Standarde su uručile za Agro etno park, Rujana Bušić Srpak, predsjednica Savjeta projekta Okusi i direktorica TZ Vukovarsko srijemske,  a primili su ga Ivica Mijoč.

Tom prigodom gospodin Mijoč je izjavio:

Drago mi je da sam u ovo kratko vrijeme uspio realizirati dugogodišnju želju i otvoriti objekt kojim se zaista ponosim. Ideja je bila organizirati proizvodnju zdravih namirnica, pripremiti je i uslužiti u netaknutim kutcima neretvanske doline.Već prvi gosti iskazali su veliko zadovoljstvo i lokacijom i autohtonim uređenjem, lokalnim sadržajima, a iznad svega izvrsnom domaćom gastro ponudom. Moja obitelj već dugi niz godina podržava organski uzgoj voća i povrća, te su namirnice koje koristimo prvorazredne i uvijek svježe. Moram naglasiti i veliki trud moje supruge i našeg osoblja u definiranju i pripremi izvornih neretvanskih jela posluženih na moderan način u čarobnom okruženju kakvog samo može pružiti neretvanska dolina. Ovo priznanje će biti samo još jedan od poticaja da svojim gostima pružim nezaboravno gastro i estetsko iskustvo u dolini Neretve.

Standard Okusi hrvatske tradicije danas na području 13 hrvatskih županija posjeduje više od 130 ugostiteljskih objekata koji u dnevnoj ponudi imaju najmnje dva tradicijska glavna jela s prilogom.