Uvjeti korištenja

AGRO ETNO PARK
OPG ANITA MIJOČ
Petra Krešimira IV 275/5
 20350 Mektović, Hrvatska
Tel: +385 99 665 0665, OIB: 49947086075

Pravni uvjeti i pravila korištenja web stranice

Dragi posjetitelju,

Hvala Vam što ste pristupili internetskim stranicama AGRO ETNO PARK. za usluge (dalje u tekstu: AGRO ETNO PARK)

Pregledavanjem ovih internet stranica izričito prihvaćate slijedeće pravne uvjete i pravila korištenja ovih internet stranica isključivo s ciljem pružanja informacija o društvu AGRO ETNO PARK . Međutim, AGRO ETNO PARK ne tvrdi niti ne jamči, bilo izravno bilo implicitno, potpunost, točnost, pouzdanost, pravodobnost ili korisnost informacija sadržanih na ovim internet stranicama, kao ni na drugim stranicama, uključujući stranice članica grupe i stranice trećih na koje ove stranice upućuju (“linkovi”).

Posebice morate biti svjesni da informacije na ovim stranicama i na stranicama na koje vode linkovi mogu biti nepotpune, da mogu sadržavati pogreške, da mogu biti prejudicirane ili da su pak zastarjele.

AGRO ETNO PARK se nije ni sa čime obvezao te se ovime odriče svake obveze ili dužnosti u vezi s redovitim ažuriranjem bilo koje stranice kojoj pristupate preko ovog web-sitea. AGRO ETNO PARK pridržava diskrecijsko pravo da prema vlastitom sudu i bez daljnjih obavijesti promijeni, nadopuni, povuče ili na bilo koji drugi način izmijeni ove stranice te stranice članica AGRO ETNO PARK , odnosno da provodi, ograniči ili izmijeni uvjete pristupa tim stranicama.

AGRO ETNO PARK , njegove podružnice, odjeli, njegovi agenti ni predstavnici ne mogu se smatrati odgovorni Vama ni trećima za bilo kakav gubitak ili ozljedu koji nastaju izravno ili posredno zbog Vašega pristupa ovim stranicama ili stranicama na koje vode linkovi, odnosno zbog informacija na ovim stranicama, kao ni zbog postupaka koji su poduzeti ili nisu poduzeti u vezi s informacijama na ovim stranicama, te ni zbog Vaše uporabe (ili nemogućnosti da rabite) bilo koje takve stranice. Napose, AGRO ETNO PARK ne može snositi nikakvu odgovornost u odnosu na Vas zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na stranicama trećih na koje vam AGRO ETNO PARK može dopustiti povremen pristup. Bilo koji takav pristup ne može se niti se neće tumačiti u smislu da predstavlja vezu niti da AGRO ETNO PARK podupire takve stranice.

Svi pa i pojedinačni elementi kojima pristupate, koje čitate, čujete ili vidite na ovim stranicama ili na povezanim stranicama AGRO ETNO PARK , bilo da su interaktivni ili ne, uključujući trgovačka imena, znakove, logotipove i oblikovanje, zaštićeni su autorskim pravima koja pripadaju društvu AGRO ETNO PARK . Prema tome, ne smijete izdvajati, dekompilirati, distribuirati, modificirati, kopirati te na bilo koji način iskrivljavati ili izobličavati odnosno lažno predstavljati ili prenositi bilo koji takav element.

Sav sadržaj ovih internet stranica zaštićen je autorskim i srodnim pravima sukladno relevantnim zakonskim propisima Republike Hrvatske. Pristupom i korištenjem ovih internet stranica ovime prihvaćate i podvrgavate se postupovnom i materijalnom pravu Republike Hrvatske kao isključivo mjerodavnom pravu za primjenu, tumačenje i pravne učinke u odnosu na bilo koje aspekte vezane za upotrebu, dopuštenja, isključenja i uvjete korištenja i primjene ovih stranica, kao i isključivu nadležnost sudova Republike
Hrvatske za sve možebitne zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat korištenja ovih stranica ili s njima u vezi.

Sav sadržaj ovih internet stranica se smije kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za osobnu upotrebu, uz poštivanje svih autorskih prava i drugih srodnih prava, odnosno vlasničkih prava.

Prihvaćanje uvjeta korištenja

Dobro došli na aep-zabac.com koji omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svojih web stranica koje je regulirano ovim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge na domenama i poddomenama aep-zabac.com (u daljnjem tekstu Usluge i Web stranice).

Korištenjem Usluga i Web stranica smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući i odredbe u vezi s kolačićima.

Obveze korisnika pri korištenju web stranice

aep-zabac.com ne kontrolira sadržaj koji razmjenjuju posjetitelji te ne može jamčiti točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja.

aep-zabac.com neće ni na koji način biti odgovorna za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem web stranica i usluga.

Radi osiguranja slobodnog i neometanog korištenja web stranica i usluga, ovi postupci su neprihvatljivi i strogo zabranjeni:

  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način,
  • objavljivanje, slanje, razmjena i prenošenje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima,
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe,
  • manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja koji se objavljuje ili šalje putem Usluga,
  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom,
  • objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, kao što su promotivni materijali, reklamne poruke, “spam”, lančana pisma, promotivni i reklamni materijali koji sadrže lažne informacije, zavaravajući navode ili tvrdnje
  • svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme,
  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih korisnika.
  • aep-zabac.com zadržava pravo na temelju vlastite procjene i bez prethodne obavijesti ukloniti sadržaj koji smatra neprikladnim ili koji nije u skladu s ovim Uvjetima korištenja.

AGRO ETNO PARK zadržava pravo ukidanja korisničkog računa bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja, odnosno kršenja ovih Uvjeta korištenja.

Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik prihvaća i suglasan je da će Usluge i Web stranice uključivati reklame, raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke.

Autorska prava

Sadržaj na web stranicama zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja moguće je samo uz prethodnu dozvolu AGRO ETNO PARK  ili vlasnika sadržaja.

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na web stranici, o tome je dužan izvijestiti AGRO ETNO PARK koristeći adresu: aep.neretva@gmail.com.

Registracija korisnika i posjetitelja web stranica

Registracijom za Usluge korisnik dobiva podatke o korisničkom računu – korisničko ime i lozinku.

Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa.

Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom Usluga.

AGRO ETNO PARK nema pristup korisničkim lozinkama, tajnim pitanjima i odgovorima. Radi identifikacije prilikom pružanja pomoći korisnicima, AGRO ETNO PARK može zatražiti e-mail adresu ili broj telefona korisnika.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

AGRO ETNO PARK poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica. Svi podaci iz procesa registracije te ostali podaci o korisniku koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni.

AGRO ETNO PARK ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

U svrhu boljeg korisničkog iskustva te kako bi web stranice i Usluge radilli pravilno i imali sve funkcionalnosti koristimo kolačiće (cookies). Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku. Korištenjem web strancie i Usluga dajete svoj pristanak za spremanje kolačića (cookies) na vašem računalu.

Sadržaj web stranice

Stavovi izneseni u autorskim člancima i komentarima, ne odražavaju stavove poduzeća AGRO ETNO PARK , već su to osobni stavovi autora pojedinog članka i komentara.

AGRO ETNO PARK nije vlasnik sadržaja koji objavljuju ili razmjenjuju posjetitelji na Web stranicama i u Uslugama u njenom vlasništvu. AGRO ETNO PARK zadržava pravo koristiti neke od tih sadržaja u promotivne svrhe Usluga unutar kojih je sadržaj objavljen.

Javno dostupan sadržaj je sav onaj sadržaj dostupan svim posjetiteljima Web stranica i Usluga.

Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouraci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni na Web stranicama i Uslugama AGRO ETNO PARK -a. Pošiljatelji Materijala prihvaćaju da za poslane Materijale neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava. AGRO ETNO PARK poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te na toj osnovi isto traži od svih onih s kojima stupi u bilo kakav odnos u pogledu Materijala koji su zaštićeni pozitivno-pravnom regulativom kojom je regulirana zaštita autorskih prava i intelektualnog vlasništva te se samoinicijativnim slanjem Materijala iskazuje pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću suglasnost s prije navedenim stajalištima.

Promjene sadržaja Web stranice i Usluga

AGRO ETNO PARK zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja na Web stranici i Uslugama bez obaveze prethodne najave. AGRO ETNO PARK nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Ukidanje i zabrana korištenja Web stranice i Usluga

AGRO ETNO PARK zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja vašeg korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koju ste registrirani, a bez prethodne najave i obrazloženja.

AGRO ETNO PARK ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa.

AGRO ETNO PARK pridržava pravo izmjene ovih pravnih uvjeta i korištenja internet stranica u bilo kojem trenutku, a navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama ili kada su korisnici o njima obaviješteni.

Posljednja promjena: 03.07.2023.

© AGRO ETNO PARK . Sva prava pridržana

Agro etno park

OPG Mijoč, vl. Anita Mijoč
Badžula 1 | 20353 Badžula
OIB: 49947086075
IBAN: HR7423600001102927159

+385 (0)99 2920292

+385 (0)99 6650665

 aep.neretva@gmail.com