Agro etno park

Explore Neretva valley

}

Radno vrijeme

11:00 – 22:00

ili uz najavu.

Kako do nas

Otvori navigaciju

Recenzije

Gosti o nama

Vaše mišljenje nam je važno!

Foto safari

Provedite dan u prirodi, isplovite na lađi i doživite jedinstveni foto safari uz cvrkut ptica i kreketanje žaba. Pojedite domaći, tradicionalni obrok pripremljen od lokalnih i svježih namirnica, a sa sobom ponesite suvenir – autohtoni proizvod iz našeg asortimana.

Domaće životinje i vrt neretvanskih biljaka

Na imanju možete upoznati naše domaće životinje – magarca Miki, kobile Maru i Tonku, te ponije Floru i Martu, a dobrodošlicu će vam poželjeti i naši pernati stanovnici – patke.
U svom istraživanju parka imati ćete mogućnost i nahraniti ih, a domaćini će vam pripremiti poslastice koje vole.
U sklopu našeg parka postoji i maleni aromatični vrt u kojem uzgajamo tradicionalne neretvanske biljke i začine. Prošećite mirisnim puteljkom i upoznajte ružmarin, lavandu, melisu i citroneu.

Ponuda za grupe

Agro etno park idealna je destinacija za jednodnevni izlet u prirodi, a naši programi stvoreni su i prilagodljivi za sve uzraste – od školske djece, mlađe populacije i obitelji s djecom pa do umirovljenika.

Naše ponude za grupe prilagođene su prema vašim željama, a mi vas stojimo na raspolaganju za sve eventualne promjene.
Cijena po osobi uključuje: aperitiv dobrodošlice, vožnju lađom kroz uske rukavce močvare do jezera Kuti (cca 1 sat), ručak/večeru prema dogovorenom meniju, boravak na imanju i korištenje svih sadržaja.

Konoba Lancarica raspolaže sa 200 sjedećih mjesta u zatvorenom prostoru i još 100 sjedećih mjesta na terasi. Cijeli vanjski prostor parka uređen je za šetnju, istraživanje, odmor te uživanje u prirodi i suncu.
Od ostalih sadržaja tu su: mlin, boćalište i igralište za djecu, kušaonica vina, suvenirnica s domaćim proizvodima, ribarska kućica, staja za konje i jezero Orlovac s mnoštvom pataka.

Za grupne upite (20 + osoba), molimo vas da ispunite kontakt formu.

3D virtualna šetnja

Istražite Agro etno park

Izdvajamo

Berba mandarina 2023: Slatka radost uživanja

Agro etno park

OPG Mijoč, vl. Anita Mijoč
Badžula 1 | 20353 Badžula
OIB: 49947086075
IBAN: HR7423600001102927159

+385 (0)99 2920292

+385 (0)99 6650665

 aep.neretva@gmail.com